Teaser OnePlus 5T hint op dunne schermranden


Android Authority heeft een afbeelding in handen gekregen waarop de vermeende OnePlus 5T te zien zou zijn. Het weergegeven toestel lijkt over een beeldscherm met 18:9 verhouding te beschikken en waarvan de schermranden minimaal zijn.

Al enige tijd is de OnePlus 5 moeilijk verkrijgbaar. Een reden waarom de voorraad ervan laag is is omdat OnePlus werkt aan een opvolger. Dat is erg opvallend want op moment van schrijven is de OnePlus 5 slechts 4 maanden "oud". Toch gaan er geruchten over een snelle opvolger in de vorm van deze OnePlus 5T; een toestel met dunne schermranden. Dat is vandaag de dag helemaal hip en reden genoeg voor OnePlus om ook zo'n model uit te brengen. Of die de OnePlus 5 gaat opvolgen of dat hij ernaast zal bestaan is nog maar de vraag.

OnePlus 5T

Zoals gezegd heeft Android Authority een afbeelding van het toestel weten te bemachtigen. Wat meteen opvalt is dat voorop de vingerafdrukscanner lijkt te ontbreken. Mogelijk is de verhuisd naar de achterkant. Over het scherm kunnen we nu alleen maar speculeren maar denk aan een groter scherm van rond de 6 inch met een resolutie van tegen de 2160 x 1080 pixels. OnePlus is trouwens geen onbekende om tussentijds varianten uit te brengen. Zo kwam van de OnePlus 3 ook de OnePlus 3T uit. Of de OnePlus 5T echt bestaat zal mogelijk in november blijken. Dan gaat het gerucht dat hij officieel wordt aangekondigd.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel