Instap Nokia 2 voor aankondiging verschenen in webwinkel


De Nokia 2 is nog voordat hij is aangekondigd te koop bij een Amerikaanse retailer. De prijs? Slechts 99 dollar en je kunt jezelf de gelukkige eigenaar noemen van een instap Nokia met Android en een stevige batterij.

De Nokia 2 staat pas voor 2018 op de rol maar informatie over het instapmodel is al wel veelvuldig uitgelekt. Het vermoedelijk 4,5 inch grote toestel met HD-scherm, Snapdragon 212-processor met 1 GB aan RAM en dikke 4.000 mAh batterij is redelijk budget maar wel onderscheidend vanwege z'n grote batterij. Ook het prijskaartje van 99 dollar, omgerekend 84 euro (zonder belasting), maakt hem redelijk interessant als beginners- of reservetelefoon. Dat is tenminste wat B&H Photo Video er voor vraagt.

Nokia 2
Afbeelding Nokia 2 via @evleaks

HMG Global heeft dit jaar al redelijk wat Nokia's op de markt gebracht. De Nokia 2 is hiervan het eenvoudigst. Daar staan de Nokia 3, 5, 6, 7 en 8 tegenover. De tevens volgend jaar verwachtte Nokia 9 zal hoogstwaarschijnlijk het topmodel worden. Met uitzondering van de Nokia 7 zijn alle hiervoor genoemde modellen ook al te bestellen. Wanneer de Nokia 2 uiteindelijk aangekondigd zal worden is nog afwachten, al lijkt het voor de hand dat HMD Global hier of de CES-beurs of het MWC voor kiest. Duidelijk lijkt al wel dat de Nokia 2 'TA-1035' in de kleuren zwart en wit verkrijgbaar zal zijn.

(via)


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel