Apple iPhone 4S lauw ontvangen


De gisteren gepresenteerd Apple iPhone 4S is lauw ontvangen. Anderhalf jaar na de presentatie van de iPhone 4 vernieuwd Apple alleen de binnenkant van het toestel. Dat zorgt voor gemengde reacties.

Het meeste enthousiasme betreft vooral de software op de iPhone 4S. De vernieuwingen in iOS, in dit bericht door ons beschreven, krijgen positieve reviews. iCloud, iMessage en het nieuwe notificatiesysteem zijn verbeteringen, die ook naar de iPhone 4 en 3GS beschikbaar zullen zijn. Voor iOS 5 hoef je de nieuwe iPhone dus niet te kopen. Siri, de spraakgestuurde assistent krijgt positieve eerste reviews. Helaas werkt deze dienst niet in het Nederlands. Degenen die alvast de kans hadden om met het toestel te spelen zeggen dat Siri écht zo goed werkt als gezegd wordt.

2011276 apple iphone4s

De iPhone 4S is sneller dan z’n voorganger, maar op het homescreen en in de standaard-apps is dat volgens hands-on-verslagen van bloggers niet te merken. Wel maakt de sneller 4S de de claim dat het toestel snel foto’s kan maken waar. De uitbreiding van de processorkracht zal daarnaast voor te merken zijn bij het spelen van games en het browsen op internet.

De toekomst zal uitwijzen of Apple met de iPhone 4S een concurrerend-toestel neerzet. Wij verwachten dat er, ondanks de lauwe reacties, genoeg interesse zal zijn in de nieuwe smartphone van Apple. Voor veel iPhone 4-eigenaren zal de iPhone 4S echter geen reden zijn om hun oude toestel op marktplaats te zetten, en een splinternieuw model te halen.


Prijsvergelijker Apple iPhone 4S

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 4S


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel