Ultieme selfietelefoon HTC Desire Eye lekt uit


Er zijn plaatjes uitgelekt van HTC's ultieme selfietelefoon; de Desire Eye. Het toestel kent een haast belachelijk grote 13 megapixel camera aan de voorzijde. De afbeelding ziet er haast geshopt uit dus we zijn nog even voorzichtig.

Een kat in het nauw maakt rare sprongen. Dat lijkt zeker op te gaan voor HTC dat met deze telefoon weer eens in het nieuws probeert te raken. 13 megapixel lijkt wat veel van het goede voor een front-facing camera, en dat is het mogelijk ook. Maar omdat de selfiehype nog niet over is denkt HTC dat er markt voor is. En om het af te maken krijgt hij ook nog twee flitsers mee. Je moet er wel goed verlicht opkomen natuurlijk!

HTC Desire Eye
HTC Desire Eye front-facing camera

Naast deze plaatjes weet de bron ook alvast enkele productspecificaties te melden. Te weten een 5,2 inch Full HD-display, twee 13 megapixel camera's (aan de voorzijde en aan de achterzijde), een Snapdragon 801 quadcore-processor op 2,3 GHz en een 2.400 mAh verwijderbare batterij. Geinig is dat het toestel IPX7-gecertificeerd is wat betekend dat hij waterbestendig is (dompeldicht). Bescherming tegen stof lijkt niet aan de orde. Indien waar zou dit de eerste telefoon zijn van HTC die tegen vocht beschermd is.

Bron: @upleaks


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel