Render van HTC Desire Eye met 13 megapixel selfiecamera gepubliceerd


We hebben een render binnen van een nieuwe HTC-telefoon met een monster van een camera. Die telt namelijk een resolutie van 13 megapixel! En nee hij zit niet aan de achterkant maar hij wijst naar voren. Een selfiecamera

De Desire Eye is een telefoon om op te vallen. Hij is er ook één die ieder rimpeltje, pukkeltje en oneffenheid ziet want met een sensor van 13 megapixel ontgaat hem niets. We zijn er daarom nog niet helemaal van overtuigd dat de selfie-generatie de Desire Eye zal gaan omarmen. HTC lijkt er wel in te geloven want de overige specs liegen er ook niet om.

HTC Desire Eye
Geen ontkomen aan; de Desire Eye

Een 5,2 inch grote Android-telefoon met quadcore Snapdragon 801 op 2,3 GHz en waterdichte IPX7-rating. Ook in het zwembad foto's schieten dus, al lijkt dat met de aankomende herfst niet echt meer relevant. Naast een 13 megapixel front-facing camera met dual flitser zit er aan de achterkant óók een 13 megapixel camera. Ook die wordt begeleid door twee flitsers. Naast deze rode uitvoering komt er vermoedelijk ook een blauwe variant. Die werd op hetzelfde Twitter-account gepubliceerd. Wanneer de Desire Eye uit komt weten we nog niet, mogelijk wordt daar woensdag 8 oktober meer over verteld.

Bron: @HTCFamily_RU


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel