Nieuwe bron claimt Europese release Samsung Galaxy Note 5


Er zijn nieuwe berichten over een mogelijk lancering van de Galaxy Note 5 in Europa. Eind deze maand zou het toestel al in Oekraïne te koop zijn, andere berichten spreken over begin januari 2016.

Samsung baarde opzien door de nieuw aangekondigde Note 5 alleen in de VS en Azië uit te brengen. Het oude continent werd overgeslagen, en dat terwijl voorgaande Note-modellen hier wel altijd uitkwamen. Mogelijk komt Samsung daar nu op terug want, mogelijk als gevolg van teruglopende Europese smartphoneverkopen.

Samsung Galaxy Note 5 nieuwe kleuren

Wat de reden ook is, vanaf eind oktober ligt de Galaxy Note 5 mogelijk al in de Oekraïne in de winkels. Ook Roemeense bronnen spreken over een release al verwachten die hem niet eerder dan januari 2016. Of het toestel in Oost-Europa blijft valt te bezien. We raden iedereen aan om de berichtgeving hierover af te wachten. De teleurstelling was namelijk groot toen bleek dat de Samsung Galaxy Note 5 hier niet verkocht ging worden.

Nieuwe kleuren

Mocht Samsung inderdaad besluiten om Europa aan te doen dan is het goed om te weten dat er dan keuze zal zijn uit twee nieuwe kleuren. Het bedrijf kondigde een roze (Pink Gold) en een titaniumgrijze (Silver Titanium) variant aan. Deze kleuren volgen op de bestaande Black Sapphire, Pearl White en Platinum Gold.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel