Signalen dat Samsung Galaxy Note 5 later alsnog naar Europa komt


Signalen dat Samsung Galaxy Note 5 later alsnog naar Europa komt

Er zijn enkele aanwijzigingen dat de Galaxy Note 5 van Samsung toch naar Europa en dus Nederland komt. Op de korte termijn zal dat niet gebeuren maar mogelijk volgt een officiële introductie alsnog later.

Ergens verraste Samsung de wereld door de Galaxy Note 5 niet in Europa uit te brengen. De Note-serie luidde een nieuw tijdperk in van ultra grote smartphones; de phablet. En de relatief rijke Europeanen smulden er keer op keer van. Voor ons heeft Samsung de Galaxy S6 edge+ uitgebracht dus zonder S Pen. Maar er lijkt wel bewijs te zijn dat een Europese release ophanden is. Maar dan wel met 3 in plaats van 4 GB werkgeheugen.

Samsung Galaxy Note 5 in Nederland

Zo werden verwijzingen naar de SM-N920F in diverse databases gevonden, aldus een bron. Dit hoeft nog niets te betekenen en we willen mensen vooral niet onnodig enthousiast maken. Overigens kwam er na het aankondigen van de Note 5 en de mededeling dat alleen Azië en de VS het toestel kregen kwam er direct al kritiek. Sommige Engelsen zijn een petitie gestart om Samsung ertoe te bewegen het toestel hier alsnog uit te brengen. Inmiddels is het toestel hier wel verkrijgbaar via de grijze import. Daar staat wel een stevige prijs tegenover.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Note 5

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Note 5


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel