Firmware Update Friday - Week 43 2010

· 3 reacties


Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen! Deze week een firmware update voor de HTC Desire HD, Sony Ericsson Xperia X10, Nokia N8 en de Nokia N900.

We hebben het een aantal weken zonder firmware-updates moeten doen, maar deze week hebben we er weer een tweetal!

HTC Desire HD - fix voor de nabijheidssensor

Sommige gebruikers van de Desire HD gaven door dat ze problemen hadden met de nabijheidssensor, die er voor zorgt dat het scherm op zwart gaat als je het toestel aan je oor houdt. Het scherm van de Desire HD ging echter ook uit wanneer het toestel niet aan het oor werd gehouden. Dat wordt opgelost met een update die Over-The-Air wordt aangeboden.

Sony Ericsson Xperia X10 - Android 2.1

Eigenaars van de Sony Ericsson Xperia X10 hebben er even op moeten wachten, maar dan hebben ze ook wat. De Zweeds/Japanse fabrikant brengt een update uit van Android-versie 1.6 naar 2.1. De update wordt de komende weken uitgerold.

Nokia N900 - PR1.3

Goed nieuws voor de echte die-hard Meamo-fans; versie 1.3 is uit voor je geliefde N900. Deze versie brengt eindelijk de langverwachte ondersteuning voor Nokia's eigen Ovi Suite maar bevat tevens de nodige bugfixes en verbeteringen. En als we Nokia mogen geloven bedragen dit 'enkele honderden'. Reden genoeg om je telefoon up te daten als je het ons vraagt. Voor de fanatieke tweaker is het trouwens sinds deze week ook mogelijk MeeGo 1.1 te draaien op je N900. Het proces vraagt wat geduld en de nodige kennis, maar dan loop je wel rond met een MeeGo-telefoon.

Nokia N8 - v011.012

En op de valreep ook nog een kleine update voor Nokia's vlaggenschip; de N8. Changelog is niet bekend maar gelet op het verschil in versienummer zal er niet veel veranderd zijn.

Blijf up to date en tot volgende week, voor een nieuwe Firmware Update Friday!


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel