HTC Desire HD

9 / 10 op basis van 7 reviews
Niet meer nieuw verkrijgbaar
HTC Desire HD
HTC Desire HD achterkant
HTC Desire HD schuin

Vergelijkbaar met de Desire HD en wel verkrijgbaarReviews over de HTC Desire HD

9,0
7 reviews
5 sterren
4 reviews
4 sterren
3 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews
€ 50 verdienen?

Iedere maand weer verloten we een waardebon van € 50 onder alle inzenders van een ervaring. Het enige wat je hoeft te doen is laten weten wat je van dit product vindt. Klik op de knop hierboven om te beginnen.


Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


·

Ik woon nu in Duitsland en gebruik de desire HD voornamelijk daar. Ik zit op het netwerk van O2.

Enige jaren geleden had ik de Vario II, een slider van T-Mobile. Die telefoon draaiend op windows was mijn eerste telefoon met een touchscreen. Ik vond het toen heel wat, maar was uiteindelijk zo gefrustreerd over windows, dat ik blij was er vanaf te zijn. Ik wilde nooit meer een htc... En daar ben ik dan, een aantal jaar verder en (na eindeloos research gedaan te hebben op het net met betrekking tot de mogelijkheden van telefoons van nu en de beste op dit moment) in het bezit van een HTC Desire HD.

En, ik ben erg tevreden over het toestel. Ik heb het nu zo'n vier weken in gebruik en ben al erg gewend aan de wijze van bediening en alle toepassingen. Ik kom van een bold 9700, die ik vooral gebruikt heb voor intensief mailen. Nu hoef ik niet meer zoveel te mailen en dat gaf de doorslag om een telefoon zonder fysiek toetsenbord te kopen. Toch raak ik steeds meer gewend aan het typen op een schermpje zonder directe feedback. Het is echter geen vergelijk met de snelheid die ik kon bereiken op mijn bold, maar het is meer dan voldoende voor mails en smsen.
Toch zou ik de telefoon niet snel weer terugruilen voor de bold. Deze telefoon heeft in vergelijking met de BB veel meer mogelijkheden en een hele berg aan leuke gadgets aan boord. De BB is toch vooral een messaging telefoon, de DHD is een telefoon voor de lol, informatie en contact. Eigenlijk is het een telefoon waarin alles gecombineerd wordt.
Ik vind wel dat de telefoon wat groot is (hij past bij mij niet lekker in mijn broekzak), maar dat is iets waar ik niet lang van wakker lig. Verder is het beeldscherm niet zo helder als dat van de iPhone 4 of de Galaxy S. Toch vind ik het scherm niet slecht. Het is rustig en goed leesbaar. Het scherm reageert over het algemeen erg goed, hoewel niet elke hoek van het scherm even gevoelig is. Ik zou dat scherm ook niet meer in willen leveren voor wat kleiners: je raakt zo gewend aan de grootte, dat ik het gepriegel op het scherm van andere telefoons maar onhandig vindt. Bij het bezoeken van sites (wat ik veel doe) en het lezen van mails etc. is de grootte van het scherm een enorme pre.
Over het bezoeken van sites gesproken: de aanwezigheid van flashplayer is de grootste pre die er op dat gebied te vinden is. Het surfen naar sites waar een youtube-filmpje embedded is, is eenvoudigweg een groot plezier. Ik ben veel op de site van nrc en daar kijk ik onderweg rustig de aangeboden filmpjes.
Ik heb een 32gb geheugenkaart gekocht. De telefoon heeft absoluut geen enkel probleem deze te lezen en te gebruiken. Ik heb daardoor een grote hoeveelheid aan vrijheid wat ik met de telefoon doe: het is mijn mailbox, mijn mp3-speler, mijn agenda, mijn nieuwsportaal en mijn vermaak voor momenten van grote verveling. (Wat te doen als hij ooit kapot zou vallen of gestolen zou worden???)
De telefoon biedt mij samenvattend alles wat je van een moderne telefoon kan en mag verwachten. Ik denk dat het met recht het vlaggenschip van HTC is. Als ze het voor elkaar krijgen een beter gebruik van de beschikbare energie te realiseren (door betere en zuinigere schermen en wat krachtiger batterijen) en als de afstemming via HTC Sense nog wat meer uitgebreid wordt (die vind ik nu ook wat karig), dat je dan wel degelijk kunt stellen dat HTC terecht de eerste prijs van het mobiele seizoen al te pakken heeft (als mobiele producent van het jaar 2011).
Het is wat mij betreft de beste telefoon die je op dit moment kunt krijgen. Natuurlijk is de kans heel groot, dat ik dat ook had geschreven over een iPhone 4 als ik die had gehad. Net zoals ik dat mogelijk had geschreven over de Galaxy S. Maar ik heb deze telefoon niet voor niks uitgezocht: ik heb er lang over na gedacht en deze kwam, na de prijzen, de specificaties en de verschillende ervaringen naast elkaar te hebben gelegd, als winnaar uit de bus. Ik zou zeggen: ga het zelf eens proberen!

groet,
1978art

0 0

·

Heeeeeeerlijk toestel, werkt precies zoals ik het wil, alles zelf in te delen. Alleen de camera binnen met kunstlicht is niet al te best. VOor de rest een echte aanrader!

0 0

Alle HTC Desire HD reviews


Laatste nieuws over de HTC Desire HD


Beknopte specificaties van de HTC Desire HD

Afmetingen 123 x 68 x 12 mm
Gewicht 164 gram
Codenaam HTC Ace
EAN codes 4710937343496
Platform
Android 2.2 (Froyo)
Beeldscherm
Kleurenbeeldscherm 4.3 inch, TFT
Hardware
Camera 8 MP
Processor 1 GHz, Qualcomm Snapdragon
Selfiecamera
Geheugen
Intern geheugen 1 GB (Opslaggeheugen), 768 MB (Werkgeheugen (RAM))
Voeding
Batterij Verwisselbaar
Gegevensnetwerk
4G (LTE)

Alle HTC Desire HD specificaties


Alternatieven van de HTC Desire HD

Scroll de tabel hieronder om meer te zien
Productafbeeldingen zijn op schaal
HTC Desire HD
BlackBerry Passport
Motorola Moto G (SM3754AE7T1)
 Huidig product  
Android2.2 (Froyo)
4.3
Kleurenbeeldscherm4.3 inch, TFT4.5 inch, TFT4.5 inch, TFT
Camera8 MP13 MP5 MP
Processor1 GHz, Qualcomm Snapdragon2.2 GHz, Qualcomm Snapdragon 800, quad core1.2 GHz, quad core
Selfiecamera
Intern geheugen1 GB (Opslaggeheugen), 768 MB (Werkgeheugen (RAM))32 GB (Opslaggeheugen), 3 GB (Werkgeheugen (RAM))8 GB (Opslaggeheugen), 1 GB (Werkgeheugen (RAM))
BatterijVerwisselbaar3450 mAh2070 mAh
4G (LTE)

Volledige vergelijking HTC Desire HD en deze alternatieven of vergelijk met andere modellen


Vragen en antwoorden over de HTC Desire HD