Samsung maakt betaalbare Galaxy On5 en On7 officieel

· 2 reacties


Samsung China heeft twee nieuwe modellen op haar website gezet; de On5 en On7. Het lijkt er voorlopig niet op dat deze naar Europa toekomen, al was het maar omdat ze daar technisch gezien niet toe in staat zijn.

Het verschil tussen de Galaxy On5 en On7 is meteen te zien; de eerste beschikt over een 5 inch scherm, de tweede over een 5,5 inch scherm. Bijzonder is dat gebruikers alle voorgeïnstalleerde apps kunnen verwijderen. Er was onlangs veel ophef in China vanwege niet te verwijderen bloatware. Samsung zet beide toestellen niet als budget neer al neigt de prijs wel die kant op.

Samsung Galaxy On7 en On5
De On7 en On5

Wat de uiteindelijke prijs gaat worden is echter nog niet duidelijk maar gehint wordt op een bedrag rond de 200 dollar. Samsung zou met deze modellen de directe concurrentie met modellen van Huawei en Xiaomi aangaan. Het heeft in China namelijk erg veel marktaandeel prijs moeten geven en Samsung lijkt erop gebrand dit terug te winnen. Samsung is onlangs gestopt met de verkoop van goedkope modellen in Nederland dus het is niet aannemelijk dat we deze exemplaar hier gaan aantreffen.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel