Persafbeeldingen Samsung Galaxy On5 en On7 op straat


Samsung werkt achter de schermen aan een geheel nieuwe Galaxy-serie. Deze moet vooral een jeugdig publiek aanspreken en voorzien zijn van een redelijk groot scherm, nette accu en diverse selfie-eigenschappen.

De plaatjes zijn afkomstig van Samsung zelf. Enige tijd stonden ze op de Indiase website van de fabrikant al zijn ze inmiddels weer offline gehaald. De Galaxy On5 zal zijn uitgerust met een 5 inch HD-scherm terwijl de On7 een groter 5,5 inch scherm krijgt. Qua batterij komt de On5 uit op geen onaardige 2.600 mAh. In de On7 was ruimte voor een nog groter exemplaar: 3.000 mAh. Eerder nog werd voor beide modellen de benaming Mega On, Grand On en Galaxy O gebruikt.

Samsung Galaxy On5
De Galaxy On5 van Samsung

Ook zit er verschil in de camera tussen beiden. In de Samsung Galaxy On5 zit achterop een 8 megapixel schieter terwijl op de On7 juist een 13 megapixel camera zit. Wel hebben beiden een degelijke 5 megapixel selfiecamera. Dat is voor selfiebegrippen redelijk hoog. De lens kent een aperture van f/2.2 en dat is dan weer niet heel erg lichtsterk. Samsung past bij beide modellen een eigen quadcore-processor toe; de Exynos 3475. Deze chip uit de Exynos 3-serie ondersteunt snel 4G-internet en dat is iets wat de On5 en On7 dan ook over beschikken. Onduidelijk is nog wanneer Samsung deze nieuwe serie gaat aankondigen en hoeveel het gaat vragen. Mogelijk volgen antwoorden snel.

Via: Phoneradar.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel