Eerste beelden van 18 inch grote Samsung Galaxy View-tablet verschenen


Er gaan al enige tijd geruchten dat Samsung aan een 18,4 inch grote tablet werkt. Hoe dit monster van een apparaat er uit zou komen te zien wordt duidelijk nu de eerste beelden ervan verschenen zijn.

Erg mobiel is een 18 inch grote tablet natuurlijk niet. Des te opvallender is het dat op één foto een handvat te zien is waaraan je de Samsung Galaxy View kunt dragen. Deze zit mogelijk in de standaard verwerkt. De bron lijkt aan de plaatjes te zijn gekomen door 'stills' uit een productvideo te nemen. Die video hebben we helaas niet.

Samsung Galaxy View tabletSamsung Galaxy View tablet

Aan de hand van beschikbare informatie is lastig om te zeggen met welke bedoelingen Samsung deze reus gemaakt heeft. Eerder werd nog gesuggereerd dat de Galaxy View een mid-range tablet zou worden. Dat er blijkbaar markt is voor grote tablets is ook iets wat Apple inziet. Zij kwamen onlangs nog met een 12 inch grote iPad; de iPad Pro. Deze Echter in vergelijking met de Galaxy View is Apple's tablet maar een kleine jongen. Wanneer Samsung de Galaxy View aankondigt is nog onbekend. Het is iets waar we zeker naar zullen uitkijken.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel