HTC lanceert licht aangepaste One (M8) Eye in China


Gisteravond kondigde HTC de Desire Eye aan en de Eye Experience-software update voor bestaande modellen. Maar het had nog een toestel in de binnenzak die het vandaag vrij stilletjes heeft uitgebracht in China; de One (M8) Eye.

Eigenlijk is de One (M8) Eye geen onbekende telefoon voor ons. Het is namelijk een gewone HTC One (M8) maar dan is de 4 megapixel UltraPixel camera ingeruild voor een reguliere 13 megapixel variant. Opmerkelijk want de UltraPixel-camera is juist één van de unique selling points van de One M8. En dat verklaart misschien ook waarom HTC er niet veel ruchtbaarheid aan geeft.

HTC One M8 Eye videochat
De One (M8) Eye herkent automatisch gezichten en centreert ze tijdens een videochat

Er zijn namelijk wel wat klachten over de UltraPixel-camera. Hij levert soms wat weinig detail op en ook qua marketing is het lastig te verkopen. Wie wil er nou slechts 4 megapixel?! China krijgt dus als eerste en voorlopig als enige de HTC One (M8) Eye met z'n 13 megapixel camera. Daarbovenop is de Eye Experience-update al geïnstalleerd. Die stelt je in staat om te videochatten waarbij tot 4 gezichten gecentreerd in beeld komen te staan. Maar de update kent ook enkele geinige features zoals Live Makeup en Face Fusion effects waarbij je twee gezichten in één kunt omtoveren. Handig om te zien hoe je toekomstige kinderen eruit komen te zien.


Prijsvergelijker HTC One M8

Toon alle aanbiedingen van de HTC One M8


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel