Apple evenement aangekondigd voor 14 september

iPhone 13 tijdens “California steaming” verwacht


Apple houdt op 14 september een online evenement genaamd "California streaming". Tijdens deze keynote worden de iPhone 13, iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max verwacht. Wellicht krijgen we ook de Apple Watch Series 7 te zien.

Apple kondigt traditioneel haar nieuwe generatie iPhones in september aan. De grote uitzondering was 2020 toen Apple vanwege de Corona-crisis de nieuwe iPhones in oktober aankondigde. Het evenement start om 10:00 Pacific Daylight Time, 19:00 Nederlandse tijd.

Apple keynote september 14th

Het laat zich raden wat we dinsdag 14 september te zien krijgen. De iPhone 13, iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max verschijnen al maandenlang in onze geruchtenrubriek. Maar ook een 5,4 inch grote iPhone 13 mini wordt verwacht, misschien de laatste iPhone mini.

120Hz ProMotion

Als de geruchten kloppen dan zal de iPhone 13-generatie de eerste iPhone met een schermverversing hoger dan 60Hz zijn. iPhone-schermen ogen altijd al iets vloeiender dan Android-soortgenoten maar het is ergens wel beschamend dat Apple nu pas op veel vloeiender schermen overstapt. De iPad had die stap al eerder gemaakt. Andere verschillen zijn waarschijnlijk sensor-shift beeldstabilisatie en een verbeterde ultra-groothoekcamera op de Pro-modellen.

Apple Watch Series 7

Naast nieuwe iPhones krijgen we mogelijk ook de Apple Watch Series 7 te zien. Die krijgt als de geruchten kloppen een nieuwe vormgeving met een plat scherm. Voor het eerst zullen ook de formaten verschillen. In plaats van 40 en 44mm krijgen we straks 41 en 45mm. Of Apple ook met een "One More Thing" komt is nog onbekend. Nieuwe AirPods is een goede mogelijkheid.

Ontvang een e-mail wanneer de iPhone 13 verkrijgbaar is

Ontvang een e-mail wanneer de iPhone 13 Pro verkrijgbaar is

Ontvang een e-mail wanneer de iPhone 13 Pro Max verkrijgbaar is

Ontvang een e-mail wanneer de iPhone 13 mini verkrijgbaar is


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel