Firmware Update Friday - Week 38


Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen! Deze week een firmware update voor de Apple iPhone 4, 4S, 5, de HTC One mini en de Nokia 206 en 206 Dual SIM.

iOS 7

We beginnen uiteraard met de nieuwste versie van iOS. Gebruikers van een iPhone 5, 4S of 4 hebben geluk; zij krijgen in tegenstelling tot de iPhone 3GS wél de beschikking over Apple's nieuwste mobiele besturingssysteem. We hebben hier op NieuweMobiel.NL al veel geschreven over iOS 7 dus we besparen je de volledige changelog. De update weegt enkele honderden MB's dus downloaden via WiFi is een must. Mocht je de update nog niet hebben binnengehaald, tegen deze tijd zal het downloaden en installeren geen problemen opleveren. Was je er echter woensdag om 19:00 direct bij dan weet je waar we het over hebben. Vergeet geen backup op iCloud of iTunes te maken voordat je begint, je weet echter maar nooit.

HTC One mini - v1.32.401.2

Ook een bescheiden update voor HTC's kleinste One; de One mini. Een volledige changelog is niet voor handen maar de update zelf meldt dat het verbeteringen aanbrengt aan de camera, audio en USB. Ook zouden de algehele prestaties beter moeten zijn. De update is zo'n dikke 200 MB groot en draagt versienummer 1.32.401.2.

Nokia 206 en 206 Dual SIM - v4.53 en v4.52

Tot slot nog een kleine update voor de Nokia 206 en 206 Dual SIM. Volgens onbevestigde berichten kun je verbeteringen aantreffen in de audiokwaliteit. Ook zou een probleem zijn opgelost waarbij Gmail-gebruikers geen berichten zouden krijgen. Altijd goed om te vernemen dat Nokia ook om toestellen van vorig jaar denkt.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel