Is deze foto geschoten met de Google Pixel 6?


Een Google-medewerker heeft een foto geplaatst op Facebook. Op zich niets bijzonders maar volgens deze medewerker werd deze gemaakt met de allerlaatste Pixel-telefoon. De foto werd vervolgens op Twitter geplaatst maar is daar inmiddels verdwenen.

Nu is de allerlaatste Pixel-telefoon de Pixel 5a. Het is wat gek om daar geheimzinnig over te doen. En waarom zou je bovendien die foto dan weghalen? Zou de Google-medewerker de Pixel 6 of Pixel 6 Pro bedoelen? Dan begrijpen we dat je op je vingers getikt wordt en de foto verwijdert.

Photo taken by Google Pixel 6
Foto mogelijk geschoten met de Pixel 6

Zeker weten doen we het niet dus laten we naar de foto zelf kijken. Een man op een bankje uitkijkend over een dorp of stad. We hebben onze bedenkingen bij de foto. Het ziet er bijna onrealistisch uit. De verzadigde kleuren en de haast getekende wolkenpartij. Op zich passend bij een typische Pixel-foto en zeker opvallend.

Google Tensor

Google heeft de Pixel 6 al aangekondigd maar sommige details ontbreken nog. Zo weten we nog niet waar de Tensor-processor toe in staat is. Deze moet vooral de foto- en videocamera helpen betere foto's te maken met de hulp van kunstmatige intelligentie. Volgens Google gaat haar dit een enorm voordeel op de concurrentie opleveren. Maar hoe en hoeveel precies is nog onduidelijk. Bovenstaande foto alleen helpt nog niet om dat volledige beeld te geven. Het wachten is dus op de daadwerkelijke lancering. Die wordt op z'n vroegst in oktober verwacht.

Ontvang een e-mail wanneer de Pixel 6 verkrijgbaar is

Ontvang een e-mail wanneer de Pixel 6 Pro verkrijgbaar is

(via)


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel