HTC U11 Plus wordt 6 inch schermrandloos vlaggenschip


HTC werkt intussen stug door aan nieuwe smartphones in de U11-serie. In november zou deze U11 Plus met z'n bijna 6 inch scherm worden aangekondigd. Bijzonder eraan is dat het scherm nagenoeg randloos zou moeten zijn, net als bij diverse concurrenten.

We hebben al eerder gehoord van de U11 Plus, al werd hij toen nog bij z'n codenaam Ocean Master aangesproken. Toen leerden we ook al dat het toestel beschikt over een 5,99 inch scherm, 12 + 8 megapixel camera en 4 GB aan werkgeheugen. Ook komt er een variant met 6 GB aan werkgeheugen en het dubbele aan opslaggeheugen van 128 GB in totaal.

HTC U11
Verwacht dezelfde glimmende achterkant als bij de U11

Nu leren we dus dat het scherm van de U11 Plus over niet noemenswaardige schermranden beschikt. De verhouding komt ook uit op 18:9 wat overeenkomt met bijvoorbeeld de Galaxy Note8 en V30. Binnenin zou een Snapdragon 835-processor geplaatst zijn wat momenteel de krachtigste processor is die Qualcomm kan leveren. De behuizing is net als bij de U11 waterdicht en mogelijk zal hij over dezelfde glimmende achterkant beschikken. HTC zou voornemens zijn om de U11 Plus 'Ocean Master' in november wereldkundig te maken, mogelijk gelijktijdig met het model dat nu nog bekend staat als Ocean Lite. Dat toestel gaat hoogstwaarschijnlijk U11 Life heten. Als alles goed gaat worden dit HTC's eerste nieuwe mobiele telefoons sinds het een deel aan Google verkocht.

(Bron)


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel