Persfoto’s en specs Sony Xperia Z3 Compact op straat


Met nog een dag te gaan is het Sony net niet gelukt om de Xperia Z3 Compact geheim te houden. Enkele perskiekjes van het nieuwe kleintje zijn nu al te bekijken. Bovendien lijken alle specificaties ook bekend te zijn.

Dit zou wel eens dé telefoon van velen kunnen zijn. Een compacte Android-telefoon met high-end specificaties. De Xperia Z3 Compact krijgt namelijk volgens de laatste geruchten een 4,6 inch HD-scherm. Eerder nog werd uitgegaan van een Full HD-display.

Sony Xperia Z3 Compact press shots
De kleurrijke Xperia Z3 Compact

Er is verder een 2,5 GHz Snapdragon 801 aan boord en een 20,7 megapixel camera. De behuizing is waterbestendig (IP68) en ondanks z'n dunne profiel is de batterij met 2.600 mAh relatief groot. Bezit je nu nog een Xperia Z1 Compact dan zul je moeten overstappen op een nanoSIM.

Sony Xperia Z3 Compact stacked

Zoals we aan de afbeelding kunnen zien komt de Z3 Compact vermoedelijk uit in vier verschillende kleuren; wit, groen, zwart en rood. Sony slaat trouwens de Z2 Compact over en stapt van de Z1 Compact direct over op de Z3 Compact. Erg verwonderlijk is dit niet, er is immers ook geen Xperia Z Compact. Het toestel zal morgenmiddag officieel aangekondigd worden en zal tentoongesteld worden tijdens de IFA.

Bron: Ausdroid.net


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel