Nog meer foto’s Sony Xperia Z3 Compact komen uit

· 1 reactie


Ondanks dat Sony geen Xperia Z2 Compact heeft uitgebracht melden diverse media dat er foto's zijn verschenen van de Z3 Compact. Niets is onmogelijk, duidelijk is wel dat het om een relatief kleine Android-telefoon gaat.

Sony zou natuurlijk de 2 kunnen overslaan en van de Z1 Compact rechtstreeks naar de Z3 compact kunnen gaan. Echter, helemaal uitsluiten dat dit toestel de Z2 Compact gaat heten kunnen we niet. Hoe het ook zij, het gaat volgens de bron om een 4,6 inch groot toestel met een Full HD-resolutie.

Sony Xperia Z3 Compact
De vermeende Xperia Z3 Compact

Als Sony dezelfde lijn doortrekt dan is de Z3 Compact alleen qua afmetingen een kleinere telefoon dan de Xperia Z3. Qua specificaties zullen beiden elkaar niet veel ontlopen. Door de iets grotere schermdiagonaal en de verhoogde resolutie zou Sony wel eens een geduchte concurrent voor de iPhone 6 neer willen zetten. Ook Samsung probeert dat met de vermoedelijke Galaxy Alpha, maar die blijft qua specificaties toch duidelijk achter bij deze Z3 Compact. Mogelijk kondigt Sony beide modellen tijdens de IFA in september aan.

Bron: Digi-wo.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel