HTC legt laatste hand aan Windows Phone 8.1 versie van One (M8)


Stel je eens voor; een metalen One (M8) maar dan in plaats van Android met Windows Phone? Dit scenario zou wel eens sneller werkelijkheid kunnen zijn dan eerder gedacht.

Momenteel ben je genoodzaakt een Nokia-telefoon aan te schaffen als je een Windows Phone wilt, veel andere keus is er niet. Maar volgens The Verge zou HTC momenteel een eigen Windows Phone aan het testen zijn. Het toestel zou grotendeels gebaseerd zijn op de One (M8). HTC bracht al wel eens enkele Windows Phone-modellen uit maar die kregen niet regelmatig een verversing zoals het dat wel met Android-modellen doet.

HTC One M8 achterkant
Dít maar dan met Windows Phone!

Dat een grote fabrikant anders dan Nokia met een Windows Phone uitkomt zou wel eens het nodige zetje in de rug kunnen betekenen voor Microsoft. Dat zag met Windows Phone al wel de derde plek in nemen qua mobiele platforms, erg succesvol is het nog niet gebleken. Een eerste update voor Windows Phone 8.1 zou tevens enkele nieuwe accessoires kunnen brengen. Zo zou in GDR1 voor Windows Phone 8.1 ondersteuning zitten voor een smart case vergelijkbaar met de Dot View Case.

Bron: The Verge


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel