Apple iPhone 6 te zien in video

· 1 reactie


De maker van dit filmpje deed het enige mogelijk en schroefde alle iPhone 6-onderdelen die hij kon vinden in elkaar. Deze video is het resultaat en we krijgen een redelijk beeld van de nieuwe iPhone 6 die over een week wordt aangekondigd.

Gelukkig weet deze video onze zorgen over de achterzijde grotendeels weg te nemen. De scheidingsranden hebben een subtiele kleur gekregen en vallen daardoor minder op dan in sommige andere foto's. Ook laat deze video voor het eerst goed het Apple-logo achterop zien.

Deze lijkt van Liquidmetal te zijn gemaakt, een metaallegering waarop Apple het exclusieve gebruiksrecht heeft. Achter het Apple-logo zitten mogelijk enkele antennes verwerkt net als bij recente iPads het geval is. Verder meldt de maker van het filmpje dat het scherm niet van saffier gemaakt is. Mogelijk bewaart Apple deze voor de 5,5 inch versie of komt er een aparte duurdere uitvoering. Ook bevestigt hij dat er NFC aanwezig is. Aangenomen wordt dat Apple de iPhone 6 tijdens een event op 9 september officieel gaat aankondigen.


Prijsvergelijker Apple iPhone 6
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Green Mobile
16 GB Gold Refurbished
€ 119,00 € 119,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6


Prijsvergelijker Apple iPhone 5S
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Green Mobile
16 GB Black Refurbished
€ 105,00 € 105,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 5S


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel