Ophef nadat China Telecom de iPhone 6 gelekt zou hebben

· 1 reactie


Stop de persen! China Telecom, een betrouwbare partner van Apple, zou de officiële welkomstposter van de iPhone 6 vroegtijdig geplaatst hebben. En wat we zien? Een gewijzigde achterkant. Leuk natuurlijk maar moeten we dit zomaar geloven?

Volgende de geruchten kondigt Apple op 9 september de iPhone 6 aan; de langverwachte opvolger van de huidige iPhone 5s. En alhoewel de officiële onderdelen je inmiddels om de oren vliegen is er nog altijd wat onduidelijkheid over de achterkant van het apparaat. China Telecom lijkt nu uitsluitsel te geven door onderstaande poster iets te vroeg op Weibo te publiceren.

iPhone 6 China Telecom on Weibo
Is dit dan de "nog betere" iPhone 6?

Het plaatje is inmiddels verwijderd maar er rijzen een aantal vragen. Waarom zou Apple deze afbeelding voor de officiële lancering aan partners hebben gegeven? Er is geen enkele noodzaak voor, het zou simpelweg kunnen wachten na de aankondiging. Zelfs dan hebben partners nog tijd genoeg om met promotionele afbeeldingen te komen. Bovendien zou Apple er een onnodig risico mee lopen, en daar staat het niet bekend om. Toch is het een feit dat Apple bewijs over nieuwe iPhones steeds moeilijker binnenskamers kan houden.

Bron: Tech.sina.com.cn


Prijsvergelijker Apple iPhone 6
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
16 GB Space Grey
€ 189,00 € 189,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel