Mock-up van gigantische Nexus 6 of X duikt op


Er gaan al langer geruchten dat het scherm van de Google Nexus 6 tegen de 6 inch groot zal zijn. Indien waar is de Nexus 6 een monsterlijk grote telefoon. En dit nieuwe gerucht bevestigt dat alleen maar. Bovendien hebben we voor het eerste beelden.

Het gaat volgens de bron om een mock-up, maar wel gebaseerd op het echte ontwerp. Wie in de plaatjes een nieuwe Moto X herkent hoeft zichzelf niet te feliciteren, de volgende Nexus wordt inderdaad door Motorola gemaakt en is grotendeels gebaseerd op de nieuwe Moto X.

Motorola Shamu Nexus 6 Nexus X

Het is nog even onduidelijk wat Motorola/Google bezielt om een 5,92 inch grote 'telefoon' uit te brengen als opvolger van de Nexus 5. Het is natuurlijk leuk dat het scherm een Quad HD-resolutie draait en de processor van het nieuwe type Snapdragon 805 is, maar dan willen we nog wel graag dat hij in onze broekzak past. Het toestel zou zelfs zo groot zijn dat de power- en volumetoetsen ver naar beneden zijn geplaatst om maar bereikbaar te zijn. De camera zou uitkomen op 13 megapixel met een 2 megapixel camera aan de voorzijde. De batterij telt tot slot 3.200 mAh. Een release voor dit monster wordt geschat op halverwege oktober. Google kondigt naar alle waarschijnlijkheid deze Nexus 6 of Nexus X samen met de lancering van Android L aan. Dan weten we ook de officiële naam van L.

Bron: 9to5google.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel