Archos komt spoedig met grote 59 Titanium phablet

· 1 reactie


Archos-telefoons worden almaar groter! Binnenkort zit er zelfs een 5,9 inch grote phablet in het assortiment; de 59 Titanium. Helaas kent het IPS-scherm een niet al te hoge resolutie maar dat zal zich vermoedelijk ook in de prijs terugvertalen.

Het beeldscherm van de Archos 59 Titanium beschikt namelijk over een FWVGA-resolutie van 854 x 480 pixels. Op een paneel van 5,9 inch levert dat een PPI op van een magere 166. Dat komt overeen met de iPhone 3GS uit 2009. Qua processor kan de 59 Titanium rekenen op een 1,3 GHz dualcore processor van nog onbekende makelij. Archos kiest de laatste tijd steeds vaker voor een exemplaar van MediaTek in plaats van een Qualcomm.

Archos 59 Titanium
De monsterlijk grote Archos 59 Titanium

Qua geheugen komt het toestel uit op 512 MB aan RAM en 4 GB aan ROM en alles wordt door Android KitKat in goede banen geleidt. Er zal een 5 megapixel camera op de achterzijde zitten en er ligt een 2.600 mAh 'grote' batterij in. Erg groot is deze niet voor het gigantische scherm, al helpt het dat er flink minder pixels aan te sturen zijn. Reken verder op Dual SIM-ondersteuning, net als bij vrijwel alle andere Archos-telefoons. Wanneer we de 59 Titanium exact in de winkels zullen aantreffen is nog onduidelijk, maar reken op halverwege oktober. De voorlopig prijs komt uit op net geen 115 euro.


Prijsvergelijker Archos 59 Titanium

Toon alle aanbiedingen van de Archos 59 Titanium


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel