Motorola Nexus 6 ‘Shamu’ krijgt mogelijk super-specificaties

· 3 reacties


Dat Motorola door Google zou zijn uitgekozen om de Nexus 6 te maken klinkt aannemelijk. Alle overige geruchten rondom deze Motorola Shamu doen dat tot op heden niet. En nu zijn er wederom geruchten die haast té mooi klinken.

En is namelijk een benchmark opgedoken van de Motorola Shamu. Dit zou de codenaam zijn voor de Nexus 6. LG nam nog de vorige twee Nexussen voor z'n rekening; de Nexus 5 en Nexus 4. Het 5,2 inch grote toestel zou een beeldscherm met Quad HD-resolutie krijgen alsmede een Snapdragon 805-processor van Qualcomm.

Benchmark Motorola Shamu Nexus 6

Eerder nog gingen geruchten over een 5,9 inch grote telefoon met een Snapdragon 801. Bovenstaande specs klinken ons wat beter in de oren voor een Nexus-telefoon. Hiermee lijkt hij tevens wel wat op de LG G3 al is die nog weer een tikkeltje groter. De camerasensor zou uitkomen op maximaal 12 megapixel en is in staat op video in 4K op te nemen. Het RAM-geheugen bedraagt 3 GB en er is 32 GB aan opslaggeheugen waarvan 24 GB vrij te gebruiken is. Eerder nog ging het gerucht dat de Nexus 6 mogelijk een 64-bits processor zou meekrijgen omdat Android L hiertoe de mogelijkheid biedt. Daar lijkt dus voorlopig geen spake van al is alles in dit stadium nog mogelijk.

Via: Techtastic.nl


Prijsvergelijker Google Nexus 5

Toon alle aanbiedingen van de Google Nexus 5


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel