Foto’s Nokia Lumia 830 met PureView-camera drijven boven


Microsoft kondigt naar alle verwachting enkele Lumia's aan tijdens de IFA begin volgende maand. Eén daarvan is mogelijk deze Lumia 830. Plaatjes daarvan bereiken ons nu.

Volgens de huidige stand van zaken krijgt de Lumia 830 een 4,5 inch HD-scherm mee met een 20,1 megapixel PureView camera. Natuurlijk draait het toestel onder de nieuwste versie van Windows Phone; versie 8.1. De Lumia 830 krijgt een typisch Lumia-ontwerp mee. De opvallend grote cameramodule lijkt ook te zijn gebruikt in de uitnodiging die Microsoft onlangs verstuurde voor een persevent.

Nokia Lumia 830

Dit event dat op 4 september plaats moet vinden zal vermoedelijk aangegrepen worden om de Nokia Superman aan te kondigen. Oftewel de vermoedelijke Lumia 730 die met een 5 megapixel front-facing camera uitermate goed moet zijn in het schieten van selfies. Deze Lumia 830 verschilt daarin omdat hij de beste camera juist aan de achterzijde heeft zitten. Trouwens gaat het gerucht dat de Lumia 830 in drie verschillende varianten uitkomt, ieder met andere specificaties. Die zitten hem in een groter beeldscherm en een andere camersensor. Alles is dus nog mogelijk.

Bron: Winphoneviet.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel