Roze Samsung Galaxy S8 binnenkort naar Nederland


Enige tijd geleden introduceerde Samsung een roze variant van de Galaxy S8 maar bracht die alleen in Taiwan uit. Toch duikt de roze Galaxy S8 nu ook in Nederland op. Ondanks dat hij te bestellen is is hij nog niet leverbaar.

Samsung kondigde de Galaxy S8 samen met de S8+ aan in maart van 2017 tijdens een speciaal Unpacked Event. Het toestel kwam in eerste instantie in de kleuren Midnight Black, Orchid Grey en Arctic Silver uit. Later werd hier nog Coral Blue aan toegevoegd. De Rose Pink uitvoering wordt hiermee de vijfde. Elders wordt ook nog de kleur Maple Gold aangeboden maar die hebben wij hier nog niet gespot. Ook nog niet door ons aangetroffen is een roze uitvoering van de S8+.

Samsung Galaxy S8 Rose Pink
S8 in Rose Pink

De prijs van de roze uitvoering van de Galaxy S8 ligt gelijk aan die van de grijze, zwarte, blauwe en wordt geleverd met 64 GB aan opslaggeheugen. Wanneer de uitvoering precies uitgeleverd gaat worden is nog niet helemaal duidelijk, het toestel staat momenteel nog op pre-order bij Belsimpel. Los van deze nieuwe kleur beschikt het waterdichte toestel over een 5,8 inch groot Infinity-scherm met kleine schermranden en ontgrendelen via je iris. De Samsung Galaxy S8 was de eerste Galaxy waarbij voorop een homeknop ontbreekt, die vind je ditmaal aan de achterkant. Dat levert hem geregeld kritiek op omdat hij zo vlak naast de cameramodule zit waardoor je die snel vies maakt. Staat tegenover dat je in ieder geval nog gebruik kunt maken van ontgrendelen via vingerafdruk, zoals bekend heeft Apple dat bij de iPhone X geschrapt.

(Via)


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S8
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Green Mobile
Pink Refurbished
€ 229,00 € 229,00   Bekijk
Partly
Blue Refurbished
€ 309,00 € 309,00   Bekijk
Amazon
Rose Pink
€ 562,57 € 562,57   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S8


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel