Pre-order Apple iPhone 8 en iPhone 8 Plus nu van start


Sinds 9:00 uur vanochtend is het mogelijk om de Apple iPhone 8, iPhone 8 Plus, Watch Series 3 en Apple TV 4K te bestellen. Apple kondigde dit viertal eerder aan tijdens een speciale Keynote op 12 september. Wie uitkijkt naar de vernieuwende iPhone X moet nog even langer geduld hebben. De pre-order daarvan opent pas 27 oktober.

Tijdens de onthulling ging het weliswaar meer over de iPhone X dan over de iPhone 8 en iPhone 8 Plus, maar let dat beide toestellen wel over dezelfde A11 Bionic-processor beschikken die diverse Augmented Reality-toepassingen mogelijk maken en de kwaliteit van je foto's verbeteren. Bovendien beschikken beide toestellen wel gewoon over handige vingerafdrukherkenning via de vertrouwde Touch ID-knop voorop. Nieuw is dat zowel de iPhone 8 als de 8 Plus beschikken over een glazen achterkant waardoor het mogelijk wordt om ze draadloos op te laden.

iPhone 8iPhone 8 Plus
KPNKPN
VodafoneVodafone
T-MobileT-Mobile
Tele2Tele2

Losse toestelprijzen van de Apple iPhone 8 beginnen bij € 809, die van de iPhone 8 Plus starten vanaf € 919. In combinatie met een abonnement spreidt je die kosten over de looptijd. Voor alle combinatie verwijzen we je graag door naar de afzonderlijke abonnementspagina van de iPhone 8 en iPhone 8 Plus. Wie nu bestelt kan z'n toestel tegen 22 september verwachten. Dan start Apple met de levering van haar nieuwste iPhones. Nederlandse aanbieders van de Apple Watch Series 3 hebben wij nog niet gevonden, maar die zullen naar verwachting spoedig volgen. Overigens wordt daarvan hier alleen de versie zonder 4G verkocht, mogelijk volgt de variant met mobiel internet pas vanaf 2018.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel