Taiwan krijgt exclusieve roze Samsung Galaxy S8+


Wat Taiwan gedaan heeft om voorgetrokken te worden weten we niet maar consumenten daar kunnen vanaf nu wel een volledig roze Samsung S8+ bemachtigen. Een roze variant zal hier voorlopig niet te bekennen zijn.

De glossy roze uitvoering van de S8+ zal vanaf juli 2017 in Taiwan in de verkoop gaan. Het lijkt vooralsnog om een limited edition te gaan waarbij het nog maar de vraag is of hij elders ook verkocht zal worden. Het is voor Samsung niet ongebruikelijk om na enige tijd met nieuwe kleuruitvoeringen te komen om de verkopen extra te stuwen. Meestal gebeurd dat zo'n half jaar na een aankondiging. Deze roze uitvoering komt met 3 a 4 maanden wat dat betreft relatief vroeg.

Samsung Galaxy S8+ pink
Voorlopig limited edition

En ondanks dat deze glossy Rose Pink voorlopig exclusief voor Taiwan is sluiten we niet uit dat ook wij op den duur een roze uitvoering van de Galaxy S8+ en/of S8 zullen aantreffen. Samsung bracht diens voorganger, de S7, uiteindelijk ook in het roze uit. Of Pink Gold zoals hij uiteindelijk ging heten. Toen kwam die kleur nog eerst in Zuid-Korea uit, nu kiest Samsung dus voor Taiwan. Samsung kondigde de Galaxy S8+ samen met de S8 eind maart aan. Beide modellen liggen al vanaf eind april 2017 in Nederland in de winkel in de kleuruitvoeringen Midnight Black, Arctic Silver, Orchid Grey. Enige tijd later kwam daar Blue Coral bij.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S8+
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
Arctic Silver
€ 319,99 € 319,99   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S8+


Vermelde toestellen