T-Mobile presenteert tarieven najaar 2011

· 5 reacties


Als derde en laatste Nederlandse mobiele operator heeft T-Mobile de tarieven voor 2011 en 2012 bekend gemaakt. De nieuwe tarieven zijn hoger dan de bestaande abonnementen, zoals ook bij andere operators het geval was.

In vergelijking met de KPN en Vodafone zijn de kosten bij T-Mobile beduidend lager. Ook T-Mobile kiest ervoor om het data-tegoed aan het aantal belminuten en SMS’jes te koppelen. Bij een aantal abonnementsvormen is die koppeling echter niet zo hard als we bij KPN en Vodafone zagen. T-Mobile, dat onderdeel is van Deutsche Telekom, gaat werken met het afknijpen van de internetsnelheid, in plaats van het berekenen van extra kosten.

Goedkoper

Zoals we gewend zijn van T-Mobile zijn de prijzen lager dan die bij andere providers. Voor 24,50 euro per maand heb je straks een abonnement met 200 belminuten of sms’jes en 1GB dataverkeer. Daar tegenover staat dat lezers van NieuweMobiel nog steeds berichten dat zijn problemen ondervinden met het bereik van T-Mobile. Vooral in buitengebieden zien smartphonegebruikers zich gedwongen om uit te wijken naar de duurdere concurrenten.

2011212 tmobile

Bron: T-mobile.nl


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel