Persafbeeldingen Motorola Moto X+1 uitgekomen


Hij kan het toch niet laten; @evleaks. Ondanks dat hij met pensioen is lekt hij alsnog plaatjes van de nog uit te komen Motorola Moto X+1. En tegelijkertijd roept dit meer vragen op dan dat het beantwoord.

Gelukkig herkennen we de afbeelding. Ze lijken erg op eerder uitgelekte foto's van het toestel dat de Moto X moet opvolgen. Zo zit er een ring rondom de camera waarin onder andere de flitser is weggewerkt en heeft het toestel opvallend dikke schermranden. In deze render is echter iets zichtbaars wat op de foto's niet echt goed naar voren kwam.

Moto X+1 evleaks
De Moto X+1

Zo zitten er aan de voorzijde talloze sensoren. Onduidelijk is nog waar die voor zijn. We kunnen er enkele raden; een selfie-camera, een omgevinglicht- en nabijheidssensor. Waar zijn die twee onderaan het toestel dan voor? Antwoorden die alleen Motorola kan beantwoorden door het toestel officieel aan te kondigen. Vermoedelijk gebeurt dat snel, het heeft voor 3 september een event gepland. Een andere mogelijkheid is 17 september, die datum staat ook op het startscherm.

Bron: @evleaks


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws