Camera BlackBerry Passport kan mogelijk diepte waarnemen


De volledige lijst met specificaties van de BlackBerry Passport is gepubliceerd. Naast de gebruikelijke onderdelen een Time-of-Flightsensor. Hiermee kan diepte waargenomen worden. Wat Blackberry er precies mee wil is nog onduidelijk.

In combinatie met de ingebouwde 13 megapixel camera van de Passport zou de Time-of-Flightsensor diepte kunnen toevoegen aan foto's en video's. In theorie kunnen hierdoor 3D-beelden geschoten worden zonder daarvoor een tweede camera te gebruiken. HTC doet dat juist wel, zoals met de Duo Camera in de HTC One M8.

BlackBerry Passport in white

De BlackBerry Passport krijgt verder een LCD-scherm mee met een DPI van 453. Er ligt verder een Qualcomm Snapdragon 800-processor (MSM8974-AA) op 2,2 GHz en een vrij uitgebreide 13 megapixel BSI- camera. Deze is voorzien van optische beeldstabilisatie, een f/2.0 lens bestaande uit 5 elementen, Full HD-video op maximaal 60fps en 6DOF videobeeldstabilisatie (six degrees of freedom). Er is tot slot WiFi-ac, GLONASS en Miracast. Het lijkt er dus op dat BlackBerry alles uit de kast heeft getrokken. De Passport moet in het begin van het vierde kwartaal uitkomen.

Bron: N4bb.com


Prijsvergelijker BlackBerry Passport
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Proshop
White
€ 110,16 € 117,15   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de BlackBerry Passport


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel