HTC maakt weg vrij voor Desire 820


HTC heeft een afbeelding de ether ingegooid met daarop groot het getal '820'. We kunnen niet anders denken dan dat het een vooraankondiging van de Desire 820 is.

Opvallend is dat de naam 'Desire 820' tot op heden nog niet eerder gevallen is. HTC weet de laatste tijd erg lastig nieuwe producten geheim te houden. Vooral Twitter-lekker @evleaks heeft vooraf flink wat onaangekondigde HTC uit laten lekken. Hij is onlangs met pensioen gegaan en daar lijkt HTC dus direct van te profiteren. En wat doe je als iemand ander je producten niet lekt? Dan doe je dat zelf!

HTC Desire 820

Qua naamgeving komt de Desire 820 wel erg dicht bij de Desire 816 te liggen; het 5,5 inch toestel dat in februari werd aangekondigd. Geruchten gaan dat HTC de Desire 820 wil uitrusten met een 64-bits Snapdragon 615-processor die is uitgerust met acht cores. Deze SoC werd tijdens het MWC begin dit jaar aangekondigd en moet in het vierde kwartaal uitkomen. Dat lijkt dus te kloppen met dit gerucht. Mogelijk horen we komende IFA meer van HTC over de Desire 820.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel