HTC One M9 kampt met oplaad-problemen na update

· 1 reactie


Een recentelijke firmware update voor de HTC One M9 lijkt het toestel meer kwaad te hebben gedaan dan goed. Gebruikers klagen dat sinds versie 1.40.401.8 het toestel enorm lang over volledig opladen doet, soms wel 13 uur.

Het zit HTC niet echt mee met de One M9. Het toestel had de meeste problemen voor het bedrijf moeten oplossen maar de verkopen vallen flink tegen. Nu komen er meerdere problemen dankzij een software update die juist vele problemen moest verhelpen. Ditmaal op het gebied van het opladen van de batterij.

HTC One M9 opladen
Nog even geduld aub!

Een enkele gebruiker meldt dat z'n M9 zegt er 13 uur over te doen om volledig op te laden en dat terwijl hij nog 26% batterij heeft. Normaliter zou dat binnen iets meer dan 100 minuten zijn, nog sneller wie een compatible Quick Charge 2.0-oplader heeft. HTC zou het probleem inmiddels al via hun Twitter-account bevestigd hebben en aanraden om de Google Foto's-app te verwijderen en een soft-reset uit te voeren. Hiervoor dien je de powerknop en volume omhoog tussen de 15 en 30 seconden vast te houden. Of er nog een fix komt blijft in het midden. Raar blijft wel dat de aanwezigheid van een applicatie van een derde voor dergelijke problemen kan zorgen.

Via: Webtrek.it


Prijsvergelijker HTC One M9

Toon alle aanbiedingen van de HTC One M9


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel