Apple bestelt alvast 68 miljoen exemplaren iPhone 6


Blijkbaar heeft Apple er wel vertrouwen in dat de iPhone 6 een succes wordt. Volgens berichten heeft het bedrijf er alvast 68 miljoen van besteld. Niet alleen is dat een belachelijk hoog aantal, het is ook flink meer dan bij z'n voorgangers.

Ter vergelijking; van de iPhone 5 bestelde Apple er ongeveer 34 miljoen. Nu was dat wel de eerste batch, later volgden er meer. Maar bedenk dan dat het hier ook om een eerste lading gaat. Waarschijnlijk gaat Apple nóg meer iPhones verkopen dan dat. Het zijn haast niet te bevatten aantallen, en aantallen waar de concurrentie (misschien met uitzondering van Samsung) alleen maar van kan dromen.

iPhones
That's a lot of iPhones!

Apple zou de iPhone-order pas net geplaatst hebben dus de massaproductie van het toestel moet nog op gang komen. De eerste onderdelen zijn al wel uitgelekt, waarschijnlijk gaat dat om pre-productie exemplaren bedoeld om een productielijn te testen en te stroomlijnen. Hoeveel van die 68 miljoen uiteindelijk 4,7 inch exemplaren worden en hoeveel 5,5 inch worden is onbekend. Volgens eerdere berichten worden beide modellen tegelijk aangekondigd.

Bron: Businessweekly.com.tw


Prijsvergelijker Apple iPhone 6

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6


Prijsvergelijker Apple iPhone 5S

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 5S


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel