Evan Blass toont render BlackBerry KEY2 met toetsenbord


Evan Blass, beter bekend als @evleaks, heeft op z'n Twitter-account renders geplaatst van de aankomende BlackBerry KEY2. Het Android-toestel met volledige toetsenbord krijgt een kleine make-over met mogelijk meer hedendaagse specificaties waaronder een dubbele camera.

Zoals vaker plaatst Evan geen specs maar worden we alleen getrakteerd op foto's. Zoals ook al eerder bleek is de rechter shift-knop vervangen door een nog onbekende knop. Mogelijk naar de app-drawer of een snelkoppeling naar BlackBerry's eigen software. De vingerafdrukscanner lijkt ook net als bij de KEYone in de spatiebalk verwerkt te zijn.

BlackBerry KEY2
De BlackBerry KEY2 aldus @evleaks

BlackBerry doet momenteel niet erg geheimzinnig over deze KEY2 of KEYtwo. Het kondigde zelfs al aan dat het het toestel op donderdag 7 juni officieel zal aankondigen. Net als diens voorganger wordt hij gemaakt door TCL dat we ook wel kennen van de Alcatel-telefoons. Achterop zullen ditmaal twee camera's pronken, het scherm meet nog altijd 4,5 inch met een nog onbekende resolutie en de drijvende kracht is ditmaal een Snapdragon 660-processor zo is de verwachting. Opladen gaat via USB-C en onderop het metalen frame zien we wat lijkt op stereo speakers. Alle details zullen ongetwijfeld 7 juni 2018 duidelijk worden wanneer hij daadwerkelijk onthuld gaat worden. Dan hopelijk meer.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel