“Samsung Galaxy Note 4 heeft inderdaad 5,7 inch Quad HD-scherm”

· 2 reacties


Een beetje bevestiging is altijd fijn, dus het is goed om te vernemen dat zowel Samsung als een Indiase importwebsite bevestigen dat de nieuwe Galaxy Note 4 een 5,7 inch groot scherm meekrijgen met een resolutie van 1.440 bij 2.560 pixels!

Dan moet nog wel trouwens het typenummer SM-N910A bij de opvolger van de Note 3 horen, maar daar lijkt het steeds sterker op. Samsung zelf zegt er over dat dit model een schermresolutie heeft van 1.440 bij 2.560 pixels wat overeenkomt met Quad HD. Algemeen aangenomen is dat Samsung enkele onuitgebrachte telefoons in de startblokken heeft staan met een dergelijk hoge resolutie-scherm.

Galaxy Note 4
Schermdiagonaal van de Note 4

Importsite Zauba geeft ons tenslotte weer z'n schermdiagonaal prijs. Op de Indiaanse website wordt gesproken over een grootte van 5,7 inch. De Galaxy Note 3 heeft ook een dergelijk groot scherm. Eerder nog lekte het gerucht uit dat Samsung enkele versies van de Note 4 gaat ontwikkelen, eentje met een normaal scherm en eentje met een flexibel scherm. We zien de Galaxy Note 4 naar alle waarschijnlijkheid tijdens de IFA-beurs begin september in Berlijn.

Bron: Samsung, Zauba.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel