Twee versies Samsung Galaxy Note 4 op komst, één met flexibel scherm


Samsung zou voornemens zijn om twee verschillende versies van de Galaxy Note 4 uit te brengen. Een reguliere zoals we die nu ook kennen en één met een flexibel scherm. Alhoewel, flexibel. Eén waarbij het scherm tot over de rand is gevouwen.

Het gerucht dat de Galaxy Note 4 een flexibel scherm krijgt gaat al enige tijd. Het nadeel is dat die geruchten ook over diens voorganger de Note 3 gingen. En die bleken uiteindelijk niet te kloppen. Het is altijd mogelijk dat het deze keer weer niet klopt. En toch bespreken we het gerucht, al was het maar omdat de bron beweert dat het gerucht rechtstreeks afkomstig is van een Samsung-manager.

Samsung Galaxy store
Straks Note 4 met flexibel scherm in de winkels?

Hij zegt dat er een Note 4-uitvoering met flexibel OLED-scherm komt voor niché-markten en een reguliere uitvoering met een plat scherm bedoeld voor de massa. Deze zal dan ook vermoedelijk worden gezien als de opvolger van de Galaxy Note 3. Het moment waarop de Note 4 wordt aangekondigd is volgens de Samsung-medewerker de IFA-beurs in Berlijn. Die start op 5 september. We zijn benieuwd of Nederland ook onder de "niché-markt" bevindt waar Samsung de flexibele Note 4 gaat uitbrengen.

Bron: Koreatimes.co.kr


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel