Gebruikers LG G4 klagen over slecht reagerend scherm


Sommige gebruikers van de LG G4 hebben problemen met het touchscreen. Het zou snelle aanrakingen en swipes niet adequaat registreren. Dat is een groot probleem want het verhindert de werking van Knock Code.

Handig aan de LG G4, en sommige voorgangers, is juist de aanwezigheid van Knock Code (voorheen KnockOn). Twee tikken op het scherm en het toestel springt aan. Handig want dan hoef je niet eerst de knop op de achterkant te vinden. Sommige exemplaren van het toestel registreren deze snelle tikken niet, zo wordt op XDA gemeld. Gebruikers kunnen testen of ook hun G4 last heeft van dit probleem.

LG G4 hands-on
Deze mensen schijnen er geen last van te hebben

Natuurlijk kom je daar achter als de KnockCode-functie niet naar behoren werkt maar er is ook een menu waar gebruik van gemaakt kan worden. Open de bel-toepassing en voer deze code in: 277634#*# Je komt dan in een service menu. Zoek vervolgens je weg naar Device Test > Service Menu > Manual Test > Touch Draw Test > Manual. Je kunt vervolgens het beeldscherm testen met lichte aanrakingen en korte vegen. Mogelijk gaat het om een softwareprobleem wat LG met een toekomstige update kan verhelpen. Het is wel te hopen want KnockCode is juist een belangrijk selling point van de G4.


Prijsvergelijker LG G4

Toon alle aanbiedingen van de LG G4


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel