Samsung Galaxy S6 Duos met Dual SIM bereikt Nederlandse bodem


We schrijven het wel vaker maar high-end Dual SIM-telefoons zijn schaars. Meestal zijn het eenvoudige modellen van plastic. Deze S6 Duos van Samsung is dat allerminst. Het is het broertje van de S6 dus een uiterlijk van metaal en glas.

Het is trouwens niet Samsung die de S6 Duos hier uitbrengt, daar zag het bedrijf te weinig animo voor. Het gaat om import zo ontdekte NieuweMobiel.NL. Dat wil trouwens niet zeggen dat het toestel niet in de Nederlandse taal beschikbaar is, deze valt gewoon in te stellen. Enige verschil met de 'gewone' S6 is dat er ruimte is voor 2 simkaarten.

Samsung Galaxy S6 Duos
De S6 Duos met Dual SIM

Ook deze moeten via de zijkant ingeschoven worden. De Galaxy S6 Duos krijgt namelijk een unibody van twee glazen panelen die bij elkaar worden gehouden door een metalen frame. Dual SIM-telefoons zijn met name populair in het buitenland maar genieten hier ook met mindere mate populariteit. De meeste modellen zijn relatief eenvoudig al zijn er ook modellen beschikbaar waar in de geheugenkaartslot eventueel ook een tweede simkaarten geplaatst kan worden. Dat zijn hybride Dual SIM-telefoons. 15 van de in totaal 100 in Nederland verkrijgbare Dual SIM-telefoons zijn afkomstig van Samsung.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S6 Duos

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S6 Duos


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel