LG G3 al 100.000 keer verkocht na slechts 5 dagen


LG lijkt met het nieuwe vlaggenschip de G3 een verkoopsucces in handen te hebben. Nadat het toestel vijf dagen geleden in thuisland Korea in de verkoop ging zijn er al 100.000 exemplaren van verkocht.

Hiermee behoort de G3 tot één van de best verkopende telefoons van LG ooit. De cijfers zijn zelfs een factor 2 tot 3 beter dan z'n voorganger de G2. Daarvan gingen er na z'n lancering per dag zo'n 10.000 exemplaren van over de toonbank. Bij de LG G3 liggen die tussen de 20 en 30.000.

LG G3 launch event
Veel belangstelling voor de G3

Een grote reden waarom het met de G3 een stuk beter gaat dan met diens voorgangers is omdat LG er veel meer PR tegenaan gooit. Ze hebben wat dat betreft goed geleerd van Samsung die op dat gebied nog altijd heer en meester is. De LG G3 moet hier nog in de verkoop gaan. Het toestel heeft een groot 5,5 inch scherm maar is dankzij dunne schermranden toch redelijk compact gebleven. Het toestel is uitgerust met laser autofocus om ook in donkere omstandigheden snel scherp te stellen. De G3 wordt in het begin van juli in de winkel verwacht.

Bron: Koreaittimes.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel