Firmware Update Friday - Week 23

· 1 reactie


Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen. Deze week een update voor de Nexus 4, Nexus 5, Motorola Moto X, Moto E, Moto G, de Google Play Edition-telefoons en de HTC One M8.

Android 4.4.3 KitKat

Google is begonnen met de uitrol van Android 4.4.3 KitKat. De derde KitKat-update bevat een nieuwe dailer, enkele bugfixes en het lost enkele beveiligingsproblemen op. Zoals gebruikelijk is de update als eerste beschikbaar voor de Nexus-lijn waaronder de Nexus 4 en 5. De update is zo'n 80 MB groot waarmee het aan te bevelen is om dit via een WiFi-netwerk te doen. Inmiddels zou de update ook beschikbaar zijn voor de Motorola Moto X, Moto G en de Moto E. Ben je in het bezit van een Google Play Edition-telefoon? Dan is de kans groot dat ook daarvoor inmiddels een update beschikbaar is.

HTC One (M8) - v1.54.401.10

Ook een update voor het nieuwe vlaggenschip van HTC; de One (M8). Het gaat hier om een zogenaamde stabiliteitsupdate. HTC is zo vriendelijk geweest om een kleine changelog bij te voegen zodat we weten wat er precies wordt opgelost. Zo zijn er verschillen in de radio en camera. Het gaat om kleine wijzigingen om apps soepeler te laten draaien. Er komen dus geen functies bij. De update is een kleine 70 MB groot en komt gewoon via het toestel binnen.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel