Samsung Galaxy S III uit elkaar gehaald

· 4 reacties


We houden hier op NieuweMobiel.NL eerlijk gezegd wel van een operatie op z'n tijd. Van telefoons dan natuurlijk. Ditmaal ligt de Galaxy S III op de operatietafel. Mocht je een zwakke maag hebben dan ben je bij deze gewaarschuwd!

Het zijn ditmaal niet de heren van iFixit die een exemplaar uit elkaar trekken, maar Chipworks in opdracht van iFixit. Het resultaat is er niet minder om al krijgen we ditmaal niet de bekende Repairability Score omdat ze hem dus niet zelf in handen hebben gehad.

Samsung Galaxy S III teardown

Interessant aan de ontleding is dat de Galaxy S III dezelfde camersensor gebruikt als de iPhone 4S. In theorie zouden ze dus dezelfde kwaliteit beelden moeten schieten, al valt er met software ook heel wat te verbeteren. Verder wordt gesuggereerd dat de Samsung Galaxy S III een magnesium frame heeft, al kan dat niet bevestigd worden. Wat wel duidelijk is, is dat mocht het beeldscherm defect raken het een duur grapje wordt deze te vervangen. Het glas is vastgelijmd aan het touchscreen en dat zit op zijn beurt weer vast aan het frame. Voorzichtig omgaan dus met Samsung's nieuwste paradepaartje.

Nieuwsgierig geworden naar de werking van het toestel? Lees dan onze uitvoerige Galaxy S3 review.

Bron: iFixit.com


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S III i9300

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S III i9300


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel