HTC verkocht minstens 500.000 exemplaren One (M8)


Tot nu toe heeft HTC nog niets gezegd over de verkoopaantallen van het nieuwe vlaggenschip de One M8. Behalve dan dat die er goed uitzagen. Maar er is toch een manier om ongeveer te achterhalen hoeveel ervan verkocht zijn.

HTC gaf namelijk samen met de One M8 een aantal apps uit die exclusief voor het toestel bedoeld waren. En laat de Play Store nu ruwweg het aantal downloads bijhouden. De heren van Android Central zagen dit aantal onlangs verschuiven van "100K - 500K" naar "500K - 1M". Nu is het aantal downloads natuurlijk geen één-op-één-vertaling naar verkopen maar het houdt natuurlijk wel verband.

HTC One M8 in hand

Alhoewel dit aantal ver achter blijft bij bijvoorbeeld de Galaxy S5 is HTC er voorlopig tevreden mee. Bovendien zijn ze beter dan de eerste One zo liet HTC eerder weten. Bovendien presenteerde het bedrijf vandaag kwartaalcijfers. Het verwacht nog dit kwartaal eindelijk weer zwarte cijfers te schrijven. Of dat door de One (M8) komt of grotendeels door de goedkopere Desire-modellen is onduidelijk.

Bron: Android Central


Prijsvergelijker HTC One M8

Toon alle aanbiedingen van de HTC One M8


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel