Nieuwe HTC One M8 bereikt Nederlandse winkels

· 1 reactie


Het nieuwe vlaggenschip van HTC heeft de Nederlandse winkels bereikt. De One (M8) is een doorontwikkelde One met twee camera's aan de achterzijde waarmee geheel nieuwe mogelijkheden ontstaan.

De HTC One M8 is de opvolger van de One die vorig jaar tot mooiste telefoon werd uitgeroepen. Mooi was hij zeker maar het kon volgens HTC nog beter en daarom kent de One M8 enkele mooie verbeteringen. De unibody heeft een nieuwe finish en is op punten ronder dan z'n voorganger. Ook is de onderzijde nu niet meer van plastic. Het geeft de One M8 niet alleen een stevige uitstraling hij doet het ook erg goed in de valtest.

HTC One M8 launch

De One (M8) krijgt daarnaast een tweede camera mee om scherptediepte-effecten mee te creëren en natuurlijk is er weer BoomSound dat nu zelfs een tikkeltje harder is dan voorheen. De HTC One (M8) ligt vanaf vandaag in de winkels voor een losse prijs van 630 euro, in combinatie met een abonnement is hij er al vanaf 42 euro per maand. Bekijk echter alle prijzen op de HTC One M8-prijzenpagina.


Prijsvergelijker HTC One M8

Toon alle aanbiedingen van de HTC One M8


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel