Firmware Update Friday - Week 21

· 1 reactie


Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen. Deze week een update voor de Sony Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR en de Samsung Galaxy S4.

Sony Xperia Z, Xperia ZL en Xperia ZR - Android 4.4 KitKat

Na relatief rustige weken nu eindelijk weer wat interessante firmware updates. Te beginnen bij Sony en wel voor de Xperia Z, Xperia ZL en de Xperia ZR. Allen krijgen deze week een nieuwe Android-versie voorgeschoteld, te weten Android 4.4 KitKat. Naast een nieuwe Android-versie krijg je ook de verbeterde versies van Sony's eigen apps waaronder Messaging, Mail, Smart Social Camera en Battery Stamina Mode. Mocht je geïnteresseerd zijn in de volledige lijst met wijzigingen dan tref je die aan op Sony's software upgrade-pagina.

Samsung Galaxy S4

Dan is er ook nog een update voor de Galaxy S4. Samsung is in Duitsland begonnen met het uitrollen van deze update waarvan het nog onduidelijk is wanneer Nederlandse gebruikers hem krijgen. Wel bekend is dat je KNOX 2.0 en Kids Mode krijgt. Eigenschappen die we al van de Galaxy S5 kennen. Met Kids Mode heb je een beveiligde omgeving waar kinderen zonder zorgen kunnen spelen. Met Knox is het mogelijk om je telefoon te beveiligen, handig voor zakelijk gebruik. Samsung Knox 2.0 werd onlangs nog door de Britse overheid goedgekeurd voor gebruik. De uitrol kwam beschikbaar via OTA en Kies.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel