Huawei Ascend P7 vanaf nu beperkt verkrijgbaar


Huawei's nieuwste vlaggenschip die nog geen twee weken geleden werd aangekondigd is nu al beperkt beschikbaar. Goed nieuws voor wie met een dunne telefoon door het leven wil en waarmee superscherpe selfies gemaakt kunnen worden.

Het zal nog een paar dagen duren voordat alle webshops hem goed op voorraad hebben maar wij vonden er alvast enkele die hem nu al kunnen leveren. En daarmee ligt de Ascend P7 razendsnel na z'n aankondiging in de winkels. Castle.nl is zo'n winkel die je nu al kan helpen.

Huawei Ascend P7
Huawei Ascend P7

Huawei heeft z'n best gedaan op de P7. Het apparaat is van hoogwaardige materialen vervaardigd waaronder Gorilla Glass 3 aan zowel de voor- als achterkant. En ondanks al die bescherming is de Ascend P7 toch maar 6,5 millimeter dik. Een ander opmerkelijk punt is z'n camera. Hij is weliswaar niet de enige met een 13 megapixel camera, die aan de voorzijde telt met 8 megapixel wel uitzonderlijk veel pixels in vergelijking met de concurrentie. De voorliggende aspherische lens bestaat uit 5 delen en beschikt over een speciale 'Panorama Selfie'-modus. Overige eigenschappen zijn 4G (LTE) en een Ultra Power Saving Mode om ook dat laatste beetje uit de 2.500 mAh grote batterij te persen. Om een Huawei Ascend P7 te bemachtigen neem je een kijkje bij de P7-aanbiedingen.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel