Foto’s van robuuste Samsung Galaxy S6 Active verschenen


Nu de Samsung Galaxy S6 niet (meer) waterdicht is is er ruimte voor een Active-uitvoering. Foto's van deze S6 Active bereiken vandaag het internet en tonen een robuust toestel met flink grotere batterij.

Ook zien we fysieke knoppen terug op de voorkant, bij de Galaxy S6K zijn dat nog aanraakgevoelige exemplaren. Wel lijkt de vingerafdrukscanner te ontbreken al is dat nog niet met volle zekerheid te zeggen. Opvallend is verder dat deze S6 Active (SM-G890A) beschikt over een flink grotere batterij; 3.500 mAh. In de S6 zit nog een 2.550 mAh exemplaar.

Samsung Galaxy S6 Active

Ook van de Galaxy S5 kwam een Active-versie uit; de Galaxy S5 Active. Die was redelijk overbodig omdat de S5 zelf ook al water- en stofbestendig was. De S5 Active had alleen een iets robuuster uiterlijk. De S6 heeft geen waterdichte behuizing waardoor een S6 Active meer nut lijkt te hebben. Wanneer we deze Samsung Galaxy S6 Active mogen verwachten, die overigens de meeste eigenschappen deelt met de Galaxy S6, is nog onduidelijk. Aan het AT&T-logo achterop lijkt dat het toestel eerst in de VS aangekondigd zal worden.

Bron: Gsmarena.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel