HTC brengt waterdichte J Butterfly uit in Japan


HTC heeft weer een nieuwe mobiel aangekondigd met flinke specificaties. En wederom is het de vraag wanneer en óf we dit nieuwe toestel hier kunnen verwachten. Het gaat om de J Butterfly met een 5,2 inch Quad HD-beeldscherm en waterdichte behuizing.

Waarom brengt HTC toch zoveel high-end telefoons uit in relatief kleine delen van de wereld. Ze hebben er een goede reden voor, denken ze. Deze J Butterfly zal voorlopig alleen beschikbaar komen voor de Japanse markt en krijgt een 5,2 inch Super LCD3 scherm mee met een Quad HD-resolutie. Het toestel krijgt verder de bekende Snapdragon 810-processor mee van Qualcomm. Bovendien is er 3 GB aan werkgeheugen.

HTC J Butterfly

Achterop treffen we de herkenbare Duo Camera aan waar de belangrijkste camera een 20 megapixel resolutie meekrijgt. Ook de camera aan de voorzijde telt de nodige pixels; 13 megapixel om precies te zijn. Er dun is het toestel niet; 10,1 millimeter. Mogelijk is dat een gevolg van het toepassen van een 2.700 mAh dikke batterij al zal de water- en stofbestendige behuizing met een IP55/IP57-certificering daar ook debet aan zijn. De J Butterfly komt in juni uit in Japan. Sommige Butterfly-modellen hebben ook Nederland bereikt. We gaan z'n komst voor je monitoren.Praat mee over dit artikel