Firmware Update Friday - Week 19 2012

· 7 reacties


Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen! Deze week een firmware update voor de Apple iPhone 3G S, 4 en 4S, de Nokia Lumia 710, Lumia 800 en de Samsung Galaxy Note N7000.

Apple iPhone 4S, iPhone 4 en iPhone 3G S - iOS 5.1.1

Een kleine update voor alle Apple-toestellen die eerder een update naar iOS 5.1 kregen, de iPhone 3GS, 4 en iPhone 4S. Een nieuwe versie van het OS van Apple staat klaar om gedownload te worden. Apple geeft niet vrij wat er precies veranderd is in de nieuwe release. Het betreft een security-update, met enkele kleine verbeteringen. Als je je toestel al naar iOS 5 geüpdatet hebt, is de nieuwe update Over The Air binnen te halen. Zo niet, dan kun je je toestel koppelen aan iTunes voor de laatste versie van iOS

Nokia Lumia 710 & Lumia 800 - Windows Phone 'Tango'

De Nokia Lumia 710 en Lumia 800 krijgen een update naar Windows Phone 7.5 Commercial release 2, beter bekend als Windows Phone Tango. Deze nieuwe versie biedt een aantal verbeteringen op het gebied van multitasking. Naar verluid zijn eigenaren van de Lumia 710 het eerst aan de beurt, daarna volgt de Lumia 800. De update dient zichzelf aan op je telefoon, en kan daarna via Zune of Windows Phone Connector worden binnengehaald.

Samsung Galaxy Note - Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Eindelijk, maar toch! De verassing van 2011, de opmerkelijk goed verkopende Samsung Galaxy Note, krijgt een update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Daarbij komt Samsung met een heel pakket aan apps die speciaal voor het toestel gemaakt zijn. Al met al een update die het downloaden meer dan waard is. Je kunt checken of de update al voor jouw toestel klaarstaat via de KIES software van Samsung.

Blijf up to date en tot volgende week, voor een nieuwe firmware update friday!


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel